Simobules praznuje drugi mesec delovanja trgovine!!!!

 🎂🎂🎂🎂🎂🎂

SIMOBULES

Otroci iz Zakajčkove ulice smo počitnice preživljali na različne načine. 

Veliko smo tudi ustvarjali.

Nekatere predmete želimo po simbolični ceni tudi prodajati.

Morda bo kakšen naš izdelek zanimiv tudi vam?


Če bo, nam pišite na mail

simubules.store@gmail.com ali

jutri2052@gmail.com


👇👇👇👇👇👇

NAŠI IZDELKI:

V naši trgovini imamo veliko zanimivih reči. Glava trgovine, ki je v dobri formi je bil nedvomno avtomat z žogicami. Hoteli smo pa še nekaj več. Najstarejša člana trgovine Ajda in Žiga pa sta naredila fliper. Nekaj let nazaj je bil fliper ena najbolj priljubljenih stvari v zabaviščnih parkih. Zdaj med nami ni več tako priljubljen, zato smo ga v naši trgovini imeli namen spet spraviti na stare tirnice. Pravila na avtomatu so zelo zakomplicirana zato jih v članek ne bom pisal, jih boste pa izvedeli, ko boste prišli poskusit ta avtomat. Pravila na našem avtomatu se kar razlikujejo od običajnega fliperja. Na avtomatu, če vam bo šlo odlično boste lahko osvojili tudi do tri frnikole!!!! Ne skrbite, en poskus na avtomatu stane samo 1€.



Če ne želite poskusiti avtomata in želite dobiti frnikole, jih lahko kupite posebej. Samo za vas smo jih zapakirali v prikupne vrečke in jih dali na prodajo. V vrečki se skriva deset frnikol. Prodajali jih bomo po simbolični ceni za samo 5€.



Nov artikel na zalogi so tudi bidoni za vse starosti, za vsak okus, praktično za vse!! Primerni so za v šolo, službo, vrtec, za na sprehode,... Bidoni so zelo kvalitetni in uporabni. Prodajamo jih samo za celih 5€.





Ajda in Julia, ki sestavljata kader naše trgovine sta same naredile tudi ogromno število zapestnic, ki jih tudi prodajamo. Na voljo jih je v večih barvah in oblikah. Primerne so za vsak vaš okus. Prodajamo jih za samo 1€ na kos.


Kot zadnji nov artikel pa smo dobili novo zalogo vseh mogočih otroških knjig. Imamo jih od izmišljenih pravljic, pa vse do otroških poučnih knjig. Kakšna bo že mogoče primerna za vas. Knjige prodajamo od 5-15€.



Da spoznate še našo preostalo bogato zalogo artiklov si preberite še ostale članke ali pa kar pridite na naslov Kosovelova ul. 2 Žiri, Slovenija. Spremljajte nas tudi na Facebook profilu Simobules.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

SIMOBULES MINI PRODAJALNICA

Končno napoči čas!

Vse najboljše!

Obrazec za stik

Ime

E-pošta *

Sporočilo *