Končno napoči čas!

 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂

Danes 2. februarja Simobules praznuje težko pričakovanih 6 mesecev delovanja trgovine, kar je pol leta! Pripravili smo ogromno zalogo s katero se lahko zadovoljujete še in še. Ker je pa tako posebna priložnost smo pripravili tudi popust.

Za vse artikle razen novih sledečih boste do konca zimskih počitnic imeli čas, da ponudbo izkoristite z 15 % popusta!



Slovenska pisateljica Milena Miklavčič pa je v minuli jeseni obnovila svojo nekdanjo uspešnico Abeceda iz Zakajčkove ulice o kateri opisuje njene prekrasne otroke Blaža, Tomaža, Tanjo in Tadeja. Zgodba je poučna, govori pa o težavah, ki so jih seveda reševali. Ta knjiga ima redno ceno, ki znaša 20€, a je kljub pravilu zgornje ponudbe znižana za 15 %.


Simobules se je pred kratkim začel ukvarjati tudi z zapestnicami. Tokrat smo tudi pripravili 2 novosti, ki vam bosta nedvomno všeč.
Standardne zapestnice, ki jih prodajamo so dobile nadgradnjo. Kot veste je posamezna zapestnica 1€, a ta bo stala 1,5€. Zakaj? Ta zapestnica je bolj kompaktna in zanjo smo porabili več elastik in truda. Verjemite, da ta zapestnica naredi nepozaben prvi odtis. Primerjajte katera se vam zdi boljša. Ne pozabite. Obe zapestnice se že prodajata.



Kot druga novost so pa dodatki. Zapestnice delamo po meri zato smo se odločili, da uvedemo še dodatke. To so obeski, ki vam jih pritrdimo na zapestnico takrat ko je končana. Obstaja jih veliko, zato imate prosto pot izbiranja. Posamezen obesek stane še dodatnih 0,50€ k ceni zapestnice.


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

SIMOBULES MINI PRODAJALNICA

Vse najboljše!

Obrazec za stik

Ime

E-pošta *

Sporočilo *